Asociația “Association Colour Your Dreams” derulează proiectul ”DigiConsultare pentru Dezvoltare Locala” – cod SIPOCA 1034/MySMIS 2014+ 151157, începând cu data de 19.07.2022.
Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014 - 2020.

Despre Noi

Asociația Association Colour Your Dreams a fost infiintată în 2016 în Târgu Jiu, județul Gorj, România. Deși este o asociație relativ nouă, se bazează pe experiența anterioară a membrilor fondatori și a personalului activ în zona de lucru cu copii și tinerii cu mai puține oportunități, cu accent special pe tinerii cu dizabilități și care provin din familii din mediul rural, cu venituri mici, afectați de fenomenul uriaș al excluderii sociale.

Prin urmare, asociația este construită în jurul necesității de a contribui la facilitarea incluziunii tinerilor cu mai puține oportunități, având o abordare integrată prin direcționarea consolidării capacităților la nivelul lucrătorilor de tineret, tinerilor și părților interesate ale comunității, cum ar fi părinții, profesorii, dar și ONG-uri și autoritățile publice. Asociația este, de asemenea, membru fondator al Fundației Județene pentru Tineret din Gorj, România, menită să ofere tinerilor din județul Gorj oportunități constante de dezvoltare personală și profesională.

Echipa

Andreea Stefania Rabota-Buzec
manager de proiect
Cu experiență de peste 15 ani în design-ul şi implementarea de procese de învăţare şi proiecte/ programe (EU, World Bank, OSI, SEE, Erasmus+) pe teme legate de dezvoltare locală, advocacy, antreprenoriat, participare, comunicare, leadership, facilitare, organizare comunitară, educație incluzivă, management de proiect, dezvoltare organizațională atât în România, cât şi în Tajikistan, Burundi, Senegal, Columbia, Kenia, Balcani, Andreea a ocupat funcțiile de Director Executiv al Fundației Parteneri pentru Dezvoltare Locală, Manager Dezvoltare Organizațională în cadrul BRD GSG, având experiență trans-sectorială. În prezent, este consultant în design-ul proceselor de învățare online și offline pentru organizații la nivel național și internațional.
Carmen Marcu
coordonator formare
Carmen are o experiență de 16 ani de formare și dezvoltare contexte de învățare și resurse educaționale pentru tineri și adulți. În cadrul programelor Tineret în Acțiune și ERASMUS+ a susținut formări în diferite țări din Europa în domeniile: comunicare, politici publice pentru tineret, scriere si management de proiect, managementul voluntarilor și voluntariat corporatist, metode de învățare non-formală, evaluare de programe de învățare, mentorat si coaching.

Este o mare susținătoare a implicării în comunitate prin voluntariat și a făcut parte din grupuri naționale de lucru organizând consultări publice la nivel național pentru modificarea Legii Voluntariatului si a Legii Tinerilor.
Adela Vlădoiu
responsabil comunicare
Are o experiență de peste 20 ani în educația incluzivă ca profesor psihopedagogie specială la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, Târgu Jiu, de 7 ani coordonator al Cercului Pedagogic al Invățământului Special și Special Integrat din județul Gorj, de 2 ani membru în Consiliul Consultativ al ISJ Gorj-Proiecte Europene, cât și pe invățământ special, profesor metodist, formator și lucrător de tineret. Plină de energie, pasionată de citit, călătorii, voluntariat și de tot ce este nou, dorește ca prin activitățile pe care le desfășoară să lase o urmă în viața altor persoane.  
Ioana Tudosie
manager financiar

Fă-ți vocea auzită și implică-te activ în transformarea comunității noastre.

© 2020 Toate drepturile rezervate.
Termeni și condiții
Politica de cookies
GDPR